Greenwall

Wij zijn als hoveniersbedrijf zeer vóór groene oplossingen in een tuin. Toen wij werden benaderd door een vertegenwoordiger van Greenwall om het product in onze regio te gaan promoten waren wij zeer enthousiast.
Greenwall is een prachtig product, makkelijk te verwerken en groen van uitstraling. Wij, Eikelenboom groenprojecten, zijn dealer van de Greenwall in de regio 3400. Heeft u in interesse in de Greenwall en valt u binnen deze postcode, dan kunt u bij ons terecht voor levering én plaatsing. Voor meer informatie over de modellen en hun kosten kijk hier op onze site verder.

De Greenwall is van opzij gezien trapeziumvormig en wordt geleverd in rechte en hoekelementen en per strekkende meter verkocht.

  • Bij serieuze interesse is bezichtiging van alle hieronder genoemde modellen op afspraak mogelijk. Kosten Greenwall (alle modellen): prijs op aanvraag

 

Voordelen van de Greenwall:

Geluiddempend – Windkerend – Snel te plaatsen – Geen vergunning nodig –
Eindeloos variëren – Natuurlijk milieuvriendelijk – Maatwerk

Opbouw modellen en maten

De greenwall compact is ook een geluidswerende en absorberende erfafscheiding, alleen zonder begroeiing. Bovendien is het modulair opgebouwd waardoor het ook op moeilijk te bereiken locaties eenvoudig te plaatsen is.

Het systeem bestaat uit 10 cm dikke panelen van 100×180 cm die tegen palen of tussen u-panelen kunnen worden geschoven. Deze panelen zijn opgebouwd uit een stalen kooi, belegd met een natuurvezel doek en gevuld met een substraat. Één paneel weegt ca 100 kg. En is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.De greenwall compact kan als aanhechting worden gebruikt voor verschillende klimplanten.

Informeer naar de mogelijkheden!  info@eikelenboomgroenprojecten.nl