Tuinontwerp Linschoten

Eikelenboom groenprojecten is een middelgroot groenbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp Linschoten en nog veel meer. Wij presenteren ons met tuinen van hoge kwaliteit en variƫrend van uitstraling en hebben hiermee een brede klantenkring opgebouwd. We hebben ervoor gekozen de ontwerpfase van het tuinontwerp in Linschoten aan professionals toe te vertrouwen, zodat wij ons kunnen focussen op de aanleg en het onderhoud van de tuin. We werken samen met diverse tuinontwerpers die aangesloten zijn of samenwerken binnen het Boji concept.

De eerste stap van uw nieuwe tuintuinontwerp linschoten

Als u ervoor kiest uw tuin te laten veranderen, komen wij bij u langs voor een eerste gesprek. Wij overleggen samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Wij meten de ruimte op en sturen deze informatie door naar onze ontwerper voor de tuinontwerp in Linschoten . Deze maakt op basis van uw wensen een ontwerp en wij geven u hiervan een prijsopgave. Er kunnen dan nog eventuele aanpassingen maken.

Planontwikkeling en advisering van de tuinontwerp Linschoten

Wij houden ons niet alleen bezig met particuliere tuinen, maar ook met bedrijfstuinen. Deze tuinen hebben vaak een ander doel en moeten aan andere eisen voldoen. Verschillende doelgroepen vragen bijvoorbeeld om verschillende invullingen van de ruimte. Binnen deze verschillende soorten projecten kunnen wij advies en ondersteuning bieden. Van het eerste gesprek tot het maken van het ontwerp tot eventueel het aanleggen en zelfs het onderhoud van de tuin.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van tuinontwerp Linschoten of zou u nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op.