Tuinontwerp

Ontwerp Wij van Eikelenboom Groenprojecten hebben er voor gekozen om de ontwerpfase aan andere professionals toe te vertrouwen. Wij werken samen met diverse tuinontwerpers die aangesloten zijn of samenwerken binnen het Boji concept.
Eerste gesprek Als u heeft beslist uw tuin te laten veranderen komen wij bij u voor een eerste gesprek. Samen wordt er overlegd wat de mogelijkheden van en voor uw tuin zijn. Als er een wensenlijst is gemaakt worden de maten opgenomen. De informatie sturen wij door naar onze ontwerper. Deze maakt op basis van die informatie een ontwerp en stuurt dit aan ons terug. Wij maken op basis van dit ontwerp een prijsopgave. Vervolgens wordt ontwerp en prijsopgave met u doorgesproken. Eventuele aanpassingen of wijzigingen kunnen dan nog gemaakt worden.
Prijs informatie De kosten voor een tuinontwerp zijn op aanvraag

Planontwikkeling en advisering
Buiten de particuliere tuinen houden wij ons ook met bedrijfstuinen of tuinen van instellingen bezig. Dit vraagt vaak een iets andere aanpak. Deze tuinen hebben een ander doel en moeten aan andere eisen voldoen. Dit maakt de behoefte aan een goed plan alleen maar groter. Bij een tuin voor bijvoorbeeld een zorginstelling is de doelgroep erg bepalend voor de invulling van de ruimte. Kinderen willen op een veilige plek spelen, maar ouderen willen rust en toegankelijkheid. Dit zijn 2 voorbeelden van totaal verschillende doelgroepen met verschillende verwachtingen en wensen. Als bedrijf is het misschien wel de bedoeling dat de bedrijfstuin een verlengstuk is van het interieur of de dienst die het bedrijf levert. Binnen al deze verschillende projecten kunnen wij advies en ondersteuning geven. Vanaf het eerste gesprek tot het maken van het ontwerp tot de eventuele oplevering van de tuin. Informeer naar de mogelijkheden.