Tuinaanleg Houten

Wij zijn Eikelenboom groenprojecten, een middelgroot bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van groenprojecten, waaronder tuinaanleg in Houten . Ons doel is om constant te vernieuwen en mee te gaan met de nieuwste techniek en toepassing van materialen. Hiermee kunnen wij uw tuin professioneel, veilig en snel aanleggen.

Wij zijn in staat tot het aanleggen van de meest uiteenlopende tuinen, lettend op de omgevingsfactoren per tuin. Wij hebben een goed werkplan en de tuinen krijgen een eigen uitstraling. Door onze ervaring in de tuinaanleg in Houten hebben wij een hoop creativiteit en vindingrijkheid opgedaan.

Onze projecten en specialisatiesTuinaanleg Houten

De tuinen die wij aanleggen zijn vaak zeer veelzijdig. Wij proberen zoveel mogelijk groen aan te brengen in de tuinen, afhankelijk van de wensen van de klant. Dit in combinatie met een mooie bestrating, water of andere elementen zorgt voor een perfect eindresultaat. Wij kunnen uw tuin geheel naar al uw wensen realiseren.

Ons hart ligt bij tuinaanleg in Houten . Het is voor ons een uitdaging een product te leveren en samen te werken. Door middel van vakbladen, tuinbeurzen, onderlinge uitwisseling van kennis en onze eigen visie zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de tuinaanleg in Houten . Wij kunnen u dan ook adviseren over wat praktisch is en wat wel of niet past bij elkaar en bij uw tuin. Ook kunnen wij u alles vertellen over de soorten beplantingen, zo heeft u de beste soort passend bij uw wensen.

Interesse in tuinaanleg Houten ?

Wilt u al een tijdje een nieuwe tuin of zou u graag nog wat meer informatie willen over tuinaanleg Houten ? Neem dan nu contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Als u het formulier heeft ingevuld, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 53319975 of te mailen naar info@eikelenboomgroenprojecten.nl.