Sierbestrating IJsselstein

Eikelenboom Groenprojecten is een middelgroot groenbedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van tuinen en alles wat valt onder groenprojecten. Wij presenteren ons met tuinen van hoge kwaliteit en een variërende uitstraling, waardoor wij inmiddels een zeer brede klantenkring hebben opgebouwd.

We houden ons bezig met tuinaanleg en tuinonderhoud, hieronder valt ook de aanleg van sierbestrating in IJsselstein . Ook kunnen wij u adviseren over de materiaalkeuze en over de toepassing van de sierbestrating in IJsselstein bij u thuis. Wij kunnen een hoogstaand product afleveren dankzij het gebruik van moderne machines, gereedschappen en kennis over het vak.

Soorten sierbestrating IJsselstein tuin7

Wij kunnen alle soorten sierbestrating maken binnen de tuin. Of het nu gaat om grote tegels of koppelstones, betonsteen of natuursteen, wij hebben de kennis en vakkundigheid om de sierbestrating in IJsselstein te leggen. Een steen is namelijk niet zomaar een steen, dit ziet u ook als u om u heen kijkt in verschillende tuinen. De verschillen in prijs, kwaliteit en vooral in de uitstraling van stenen zijn heel groot.

Halfverharding

Dit is een soort bestrating die zich makkelijk laat verwerken en vaak wordt gebruikt als afwisseling van de sierbestrating of om paden mee te maken. Er zijn vele soorten, maten en kleuren beschikbaar van verschillende materialen. Vaak kiezen mensen voor grind of split. Schelpen is ook een optie maar dit is minder geliefd door de scherpte van de schelpen. Om een echt natuurlijk gevoel te krijgen wordt ook vaak gekozen voor boomschorspaden, in bosrijke omgevingen bijvoorbeeld.

Als de ondergrond goed is afgedekt met gronddoek of een goede laag gebroken puin, zal u niet meer last hebben van onkruid omdat u heeft gekozen voor halfverharding. Het onkruid zal alleen van bovenaf op uw halfverharding komen, net als op uw bestrating. Ook is het makkelijk weg te trekken.

Een hard terras of pad van halfverharding is mogelijk met Nidagravel platen. Deze platen, gemaakt van kunststof sleufjes sluiten de halfverharding op, waardoor uw pad of terras steviger ligt.

Lijkt u dit wel wat? Sierbestrating? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over de sierbestrating in IJsselstein ? Neem dan snel contact op met Eikelenboom Groenprojecten.