Hoveniersbedrijf Linschoten

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Linschoten , dan bent u bij Eikelenboom Groenprojecten aan het juiste adres. Wij zijn als ervaren, middelgroot groenbedrijf met een brede klantenkring zeer bekend in de omgeving. Wij kunnen u als hovenier helpen met vele verschillende soorten werkzaamheden, waaronder:

  • Tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen.
  • Tuinontwerp en planontwikkeling voor particulieren, bedrijven en instellingen.
  • Werkzaamheden op het gebied van houtwerk, zoals schuttingen, tuinhuisjes, prielen en pergola’s.
  • Het aanleggen van kunstgras.
  • Het plaatsen van speeltoestellen, schommels en andere speelvoorzieningen.
  • Werkzaamheden op het gebied van boomverzorging.
  • Andere werkzaamheden op verzoek. Wij kunnen als hoveniersbedrijf in Linschoten veel betekenen in uw tuin. Als u bepaalde wensen heeft, komen wij bij u langs om te bespreken hoe wij deze wensen werkelijkheid kunnen maken.

Eikelenboom, hoveniersbedrijf Linschoten

Wij van Eikelenboom zijn als hoveniersbedrijf in Linschoten zeer ervaren en altijd vakkundig met ons werk bezig. Als u ons inschakelt voor werkzaamheden of groenprojecten, komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken en ook om te kijken hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Daarnaast kunnen wij ons aanpassen en de werkzaamheden uitvoeren op tijden die voor u het beste uitkomen, zodat u minimale overlast heeft.img_5229

Onze werkzaamheden variëren erg, waardoor wij als hoveniersbedrijf in Linschoten zeer veel kennis opgedaan hebben en ook erg vakkundig zijn. Zo kunt u bij grote werkzaamheden denken aan het aanleggen van een geheel nieuwe tuin of terrasvernieuwing. Maar ook als het gaat om kleinere werkzaamheden, zoals aanpassing van de beplanting of herstelwerkzaamheden van elementen in de tuin, kunt u op ons rekenen.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u en voor uw tuin kunnen betekenen.