Hovenier Utrecht

Bent u op zoek naar een hovenier in Utrecht ? Dan bent u bij Eikelenboom groenprojecten aan het juiste adres. Wij zijn een middelgroot groenbedrijf met vele jaren ervaring. Dankzij onze tuinen van hoge kwaliteit en variërend van uitstraling hebben wij inmiddels een brede klantenkring opgebouwd.

Wij zijn inzetbaar voor vele werkzaamheden als hovenier in Utrecht , waaronder:

  • Tuinaanleg voor particulieren, bedrijven en instellingen.Hovenier Utrecht
  • Tuinonderhoud voor particulieren, bedrijven en instellingen.
  • Tuinontwerp en planontwikkeling voor particulieren, bedrijven en instellingen.
  • Werkzaamheden op het gebied van boomverzorging.
  • Werkzaamheden op het gebied van houtwerk, bijvoorbeeld schuttingen, tuinhuisjes, prielen en pergola’s.
  • Het plaatsen van schommels, speeltoestellen en overige speelvoorzieningen.
  • Het aanleggen van kunstgras.

Wij zijn als hovenier in Utrecht zeer ervaren en altijd vakkundig bezig met onze werkzaamheden. Naast de werkzaamheden hierboven beschreven, kunnen wij natuurlijk ook werkzaamheden op verzoek voor u uitvoeren. Wij bespreken uw wensen met u en komen bij u langs om te kijken hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Ook kunt u aangeven wanneer de werkzaamheden voor u het beste uitkomen. Wij passen ons dan aan zodat u minimale overlast heeft.

Ons werk als hovenier Utrecht

De tuinen die wij maken, worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid. Wij proberen bij al onze werkzaamheden als hovenier in Utrecht de tuinen zo groen mogelijk te maken, afhankelijk van de wensen van de klant. Dit in combinatie met mooie bestrating, water of andere elementen zal uw wensen tot werkelijkheid maken. Heeft u interesse in onze werkzaamheden als hovenier in Utrecht of zou u graag nog wat meer informatie willen? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons zowel telefonisch (06 – 53319975) als via e-mail(info@eikelenboomgroenprojecten.nl) bereiken. Vul ons contactformulier in als u wenst dat wij contact met u opnemen.